Avaliações de Döner Place Oldenzaal

Avaliações recentes

5.0
Linda
8 junho 2024

Goed

Rachel
8 junho 2024

Lekker en veel

Frank
7 junho 2024

Hierbij de reactie van enkele van mijn collega's Het eten was over het algemeen lekker echter kreeg ik de opmerking dat er op de durum iets pittiger mocht middels het toepassen van peper of kruiden. Het broodje shoarma was besteld met saus echter zat er geen saus op en de groenten ontbraken. De donerbox was ook met saus besteld echter zat er geen saus op. ook hier ontbraken de groenten en werd er verwacht dat er gebakken aardappels op zaten.

Martijn
26 maio 2024

Knoflooksaus vergeten en lachmacum was lauwwarm en slap. Bij de shoarma had apart nog wel iets van sla gemogen. Helaas

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Willemsen
20 maio 2024
PvdB
19 maio 2024

Lekkere broodjes met veel vlees

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

L
15 maio 2024

Grote bestelling geplaatst, op tijd bezorgd, was heerlijk, voldaan aan al onze wensen. TOP!

Ramon
13 maio 2024

Was mooi op tijd, Smaakte prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rene
11 maio 2024

Het eten was lekker. En de bezorging was ook netjes en het eten was ook nog goed warm

Karin
5 maio 2024

Goed eten en supersnel bezorgt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eric
4 maio 2024

Snel bezorgd, prima kwaliteit

Saskia
3 maio 2024
Jordi
2 maio 2024
Martin
25 abril 2024

Prima eten, keurig optijd

Anoniem
24 abril 2024
Pim
21 abril 2024

Goede bezorging en het eten was goed👌🏻

.
17 abril 2024
Jarno Kamphuis
14 abril 2024

Zeer goed te eten en mooi optijd bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

De Hös
13 abril 2024

Het was heerlijke shoarma van het juiste schoap. Complimenten aan de kok! Ik ga zeker weer bestellen!

Ramon
7 abril 2024

Meer dan tevreden

Richard Croes
6 abril 2024

Helaas alweer geen blikje fris en deze keer ook geen bakjes sla bij de broodjes shoarma. Gaat helaas vaker mis.

Anoniem
1 abril 2024
Ter huerne
28 março 2024

Ik had 3 lahmacun besteld zonder ui en in alledrie zat ui. Er word niet goed naar de bestelling gekeken

Olde Kalter
25 março 2024

Online besteld kwam op de goede tijd, iedereen was tevreden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Postma
20 março 2024
Kitty Kerkhof
10 março 2024

Zoals altijd weer top!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
7 março 2024
Postma
7 março 2024
Herman Nijkamp
6 março 2024

De lahmacun smaakte voortreffelijk..jammer dat de bestelde en betaalde knoflooksaus (2x) er niet bij zat…

J.P
2 março 2024
Robert
28 fevereiro 2024

Lekker en precies op tijd

Hulzink
28 fevereiro 2024

Super lekker, heerlijk eten. Lamacun, shoarma schotel, alles helemaal top.

Sandra
27 fevereiro 2024

De shoarma is door de heren goedgekeurd maar het broodje kaar was een aanfluiting, weggegooid geld. Broodje heel droog en de kaas moest ik met de loep erbij zoeken.

Kitty
25 fevereiro 2024
Rachel
20 fevereiro 2024

Altijd goed en lekker...!

Casanovas
17 fevereiro 2024

Top kwaliteit, altijd netjes op tijd bij bezorging

MD
23 janeiro 2024

Binnen 20 minuten Lekker warm en heerlijk zoals altijd Vriendelijk personeel

Tim
23 janeiro 2024
Ab
22 janeiro 2024

De patat was hard en hol van binnen was echt slecht

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reke
15 janeiro 2024
G
13 janeiro 2024

On time delivery, tasty products, reliable.

Peter
2 janeiro 2024

Heerlijk gegeten, optijd klaar en goed warm.

K. Pril
1 janeiro 2024

Prima.

Rene
29 dezembro 2023
Midas Brandenburg
24 dezembro 2023

Heerlijk eten!!! Elke keer dat ik bij deze zaak wat te eten haal is het alsof ik in een hemel op aarde beland!!!!!

Ibrahim
10 dezembro 2023

Was kapot lekker

Jth
4 dezembro 2023
Laura
26 novembro 2023

Het eten was heerlijk maar wel wat aan de koude kant. Nogmaals heerlijk eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mmmst
17 novembro 2023

Altijd top

Rianne Weustink
11 novembro 2023

We bestellen regelmatig iets bij donerplace Altijd lekker en altijd super snel Of je nou geen zin hebt in koken of een avondje uit geweest en je hebt trek Donerplace is the place to eat

Manon
10 novembro 2023

Ik ben normaal super positief! Ook als het wat minder was. Maar nu zijn we wel erg teleurgesteld gesteld. Eten was lauwwarm… we hadden durum doner groot met alles erop en lekker veel feta besteld. Dit doen we overigens elke x. Maar deze keer dachten wij, we bestellen een grote doner. Nu zat er vlees, veel komkommer en wat sla op, gelukkig hadden we thuis knoflooksaus wat wij er hier nog op konden doen.. het viel ons heel erg tegen vanavond. Jammer, we weten niet of we nog x gaan bestellen, is ons zo tegen gevallen vandaag.

Midas
10 novembro 2023

Simpelweg fantastisch!

Kitty Kerkhof
5 novembro 2023

Alles top alleen 20 min te laat

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Claudia
2 novembro 2023
MB
30 outubro 2023

Sla liever apart : nu bij aardappelen en kip waardoor het lauw / slap was.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Richard
27 outubro 2023

Was weer heerlijk

E.van der Geize
23 outubro 2023

Shoarma was oud, droog en hier en daar koud en verbrand, het pita broodje is een bolletje geworden. Niet echt fijn voor 21 euro dus...

Harry
16 outubro 2023
Dydy
13 outubro 2023

Goed eten en is warm als het bezorgd wordt.

Postma
8 outubro 2023
K
3 outubro 2023

Helaas deze keer slecht. Aardappeltjes keihard, weinig vlees en erg zout. Wel kwam het heet aan.

Sien
2 outubro 2023

De friet was niet gaar. Het was suer zacht of nog bevroren. Het brood was erg oud heel jammer.

A
22 setembro 2023

Ik had whiskeysaus besteld maar er zat knoflooksaus op, toen ik de heerlijke frisse salade wilde nuttigen bleek hier een haar in te zitten... De man die mijn hielp was wel aardig

Ramon Eerdman
8 setembro 2023
M
3 setembro 2023

Jammer van de frisdrank die miste.. verder prima!

Turk
27 agosto 2023

Vlees was droog slechte döner

Postma
25 agosto 2023
MD
23 agosto 2023

Weer lekker zoals altijd maar een uurtje te vroeg ;) met welke tijd ik had doorgegeven….. een top bezorger netjes en respectvol

Ruben
21 agosto 2023

Eten smaakte top! Alleen was de tas helemaal gescheurd en zaten er geen sausjes bij

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin
19 agosto 2023

Helaas deze keer een slechte ervaring. Bestelling was niet volledig geleverd mijn man kon al eten ik had niks. Ik heb gelijk gebeld en er werd mij aan de telefoon gezegd ja het is heel erg druk. Dat schoot mij even in mijn verkeerde keelgat. In mijn ogen juist een reden om een keer extra te checken voordat je een bezorger de deur uit stuurt. Mijn eten werd netjes nageleverd helaas had mijn man ondertussen zijn eten al op.

Hermine
19 agosto 2023

Super lekker

Horenberg
18 agosto 2023

Eerste bezorging ging mis. Was gevallen, cola blikje kapot, sausbakjes open, alles zat onder de cola en saus. Gebeld en werd meteen goed opgelost. Werd nieuw bezorgd zonder moeilijk doen. Het eten was lekker. Bedankt voor goede service

Postma
16 agosto 2023
Manon Evelo
4 agosto 2023

Heerlijk hoor

Jack
2 agosto 2023

Top

Dydy
2 agosto 2023

Snelle levering en goed eten

Hesselink
30 julho 2023

Het eten was héérlijk! En redelijk snel bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

*
26 julho 2023

Snelle levering... eten lekker warm... grote porties.

Postma
25 julho 2023
Tronex
22 junho 2023

Jammer dat je statiegeld moet betalen op je gratis blikje. Maar nog erger is dat je dan een blikje krijgt waar helemaal geen statiegeld op zit.

Kenan
11 junho 2023

Lekkiiir

Gerrit
9 junho 2023
Kim Lasonder
6 junho 2023

Zeer snelle service, eten erg warm over gekomen en erg lekker. Was de eerste keer als bewoner van woonzorgcentrum Scholtenhof dat ik bestelde als tip van de verpleging maar zeker niet de laatste keer. Heerlijk broodje Dumur, jammer dat er geen dessert bij zitten om te bestellen of brownie of cheesecake voor later want broodje alleen is geen tien euro en aardappels nauwelijks aangeraakt, dan maakt het het toch wel prijzig. Misschien een tip om deze zomer bv ijs mee te kunnen bestellen of andere desserts.

R.C.
1 junho 2023
Casanovas
26 maio 2023

Altijd tevreden over de kwaliteit en service

Theo
8 maio 2023

Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mike
7 maio 2023
N lentfert
10 abril 2023
Anita Breukers
8 abril 2023

Heerlijk warm en snel bezorgd 👍

Erik
1 abril 2023

Was weer goed en lekker, en netjes en snel bezorgd 👍🔝

Richard
29 março 2023

Het was weer super lekker

Sanne
18 março 2023
Anne
4 março 2023

Snelle service en lekker eten!

Erik
25 fevereiro 2023

Het was weer goed, zeer tevreden,

Rolink
28 janeiro 2023

Heerlijk gegeten

Oude Vrielink
24 janeiro 2023

Miste gratis drankje en 1 bakje saus

Ni
23 janeiro 2023
Kitty
15 janeiro 2023
Marion
15 janeiro 2023

Eerst verkeerde bestelling gekregen maar gebeld en goed opgelost het eten was heerlijk

Mk
13 janeiro 2023

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.