Beoordelingen van Döner Place Oldenzaal

Recente recensies van Döner Place Oldenzaal

4 sterren na 45 reviews

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

binnen 10 minuten bezorgd. strijders

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat was koud bij aankomst,en ook niet knapperig(donerbox),meschien anders verpakken,ook wou ik 1 doner box zonder saus,maar het is niet mogelijk op de website om geen saus aan te vinken(verplichte saus.Meschien aanpassen om die optie ook te hebben. doner was wel smakelijk en patat ook,alleen niet knapperig(jammer)

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Durum doner smaakte heerlijk, de aardappelschijfjes stuk minder. Beide was behoorlijk aan de koude kant helaas.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was geïrriteerd omdat ik kritiek had op de bezorgtijd. Hij ging met in discussie , alleen een sorry was prima geweest. Eten was heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

2de keer dat niet alle bestelde sausjes erbij zaten. Verder echt prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ontbrak het aangeboden blikje cola.....jammer weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling zou met 30 min. geleverd worden, het was er binnen 15 min. Top en smaakte prima!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, online bestellen is zeer makkelijk en mooi op tijd met de bestelling

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes waren goed maar patat was koud. Bezorging op tijd maar de bestelling is niet compleet, maar naar telefonisch contact werd het snel nabezorgd.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had 2 dürüms besteld met alleen vlees en saus. Uiteindelijk dat er ook sla en groente op. Mooi optijd geleverd.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind het alleen raar dat als je over de site fooi geeft aan de bezorger dit schijnbaar in de zak van de eigenaar beland en niet bij de jongens zelf. Kom op zeg !!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zal handig zijn om deksels te gebruiken bij het kapsalons want al het kaas was geplakt aan de folie, jammer Vorkjes en gratis cola zaten er niet bij Smaak was wel oke

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals wel vaker, wederom heerlijk gegeten.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere kip kapsalon gegeten

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de bestelling al tijdig geplaatst en 17.30 uur als bezorgtijd aangegeven. Om 18.00 uur helaas nog geen bestelling ontvangen, dus heb ik gebeld. Ik kreeg de melding dat het druk was en onze bestelling onderweg. Om 18.20 uur werd er aangebeld en stond onze bestelling op de koude sneeuw, wat dus helaas resulteerde in koud voedsel. De smaak van het eten was oke, maar door de late en slechte bezorging was het eten koud. Jammer want dit kan er toch voor zorgen dat we hier niet weer gaan bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker, snelle service en vriendelijke afgifte!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker. Goede zaak. Vriendelijk personeel. Af en toe wel aardig druk, waardoor bestellingen uitlopen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van onze bestelling op 28 januari. Niks mis mee en voor herhaling vatbaar. Alleen was de bestelde Sprite Seven Up en de bestelde uiensaus een scherpe rode substantie, maar dat mocht de pret niet drukken.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering! Met 15min was de bezorger er al 👏 Je ontvangt voor de tijd een mail met een bezorgtijd echt top. Eten smaakt goed wij bestellen hier regelmatig met collega’s. Ik mis alleen turkse toetjes in jullie menu..(künefe)

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, zoals altijd. De bezorging kwam een half uur eerder dan dat per mail doorgegeven was. Er was een klein onderdeel van de bestelling vergeten te bezorgen. Na een telefoontje werd dit alsnog vlot bezorgd met een blikje fris als excuus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en eten smaakte super lekker, zeker een aanrader!!!!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het geweldig lekker zag er goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was iets fout gegaan met de bestelling maar werd direct goed en snel opgelost. Super !!!!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Smaakt heerlijk en goede hoeveelheid! Vriendelijke en snelle bezorging

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling niet compleet.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had bij opmerkingen wederom neer gezet dat ik graag olijven en kool en paprika en alle groenten die er zijn graag bij mijn broodje wilde. Krijg ik weer alleen het standaard bakje met sla ui tomaat en komkommer......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed. Wel iets later dan beloofd maar was te doen. Eten was alleen koud. Hebben het zelfs opgewarmd in de magnetron

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten voor een mooie prijs.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was onvolledig en de bezorging duurde erg lang. Het eten wat we hebben ontvangen was lauw. We hoorden dat het erg druk was maar dan nog moet het eten warm zijn. Het ontbrekende gerecht is vrij snel nabezorgd maar was helaas ook lauw.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

was super

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snelle bezorging

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten helaas de mayonaise bij de friet (friet met) en het blikje cola ontbrak (dit betrof een gratis blikje cola). Het smaakte verder goed en was snel bezorgd (15 minuten). Maar dan toch liever wat langer wachten en wel een complete bestelling ;)

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Enige minpuntje is dat de kapsalon met aardappelschijfjes was in plaats van friet.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er weer een extra bakje knoflook saus ontbrak, terwijl je er wel extra voor hebt betaald...... hopelijk volgende keer beter!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles super ! Lekker eten, snelle bediening .

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 van de knoflooksaus bakjes was opengegaan en de saus lag door de halve draagtas heen. En zat ook op de verpakking van de Dürum Döner. Niet zo prettig, jammer..

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, ruime porties, warm en super snel bezorgd!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten...heerlijk broodje kebab. Als je thuis laat bezorgen allen sla tomaat ui en komkommet erbij. Als je in de winkel op eet/afhaalt kan je er kool en olijven bij nemen. Dat mis ik bij thuis laten bezorgen. Jammer dat gratis blikje cola was vergeten er bij te bezorgen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating