Beoordelingen van Döner Place Oldenzaal

Recente recensies van Döner Place Oldenzaal

5 sterren na 23 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, zoals altijd. De bezorging kwam een half uur eerder dan dat per mail doorgegeven was. Er was een klein onderdeel van de bestelling vergeten te bezorgen. Na een telefoontje werd dit alsnog vlot bezorgd met een blikje fris als excuus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en eten smaakte super lekker, zeker een aanrader!!!!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het geweldig lekker zag er goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was iets fout gegaan met de bestelling maar werd direct goed en snel opgelost. Super !!!!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Smaakt heerlijk en goede hoeveelheid! Vriendelijke en snelle bezorging

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling niet compleet.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had bij opmerkingen wederom neer gezet dat ik graag olijven en kool en paprika en alle groenten die er zijn graag bij mijn broodje wilde. Krijg ik weer alleen het standaard bakje met sla ui tomaat en komkommer......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed. Wel iets later dan beloofd maar was te doen. Eten was alleen koud. Hebben het zelfs opgewarmd in de magnetron

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten voor een mooie prijs.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was onvolledig en de bezorging duurde erg lang. Het eten wat we hebben ontvangen was lauw. We hoorden dat het erg druk was maar dan nog moet het eten warm zijn. Het ontbrekende gerecht is vrij snel nabezorgd maar was helaas ook lauw.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

was super

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snelle bezorging

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten helaas de mayonaise bij de friet (friet met) en het blikje cola ontbrak (dit betrof een gratis blikje cola). Het smaakte verder goed en was snel bezorgd (15 minuten). Maar dan toch liever wat langer wachten en wel een complete bestelling ;)

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Enige minpuntje is dat de kapsalon met aardappelschijfjes was in plaats van friet.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er weer een extra bakje knoflook saus ontbrak, terwijl je er wel extra voor hebt betaald...... hopelijk volgende keer beter!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles super ! Lekker eten, snelle bediening .

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 van de knoflooksaus bakjes was opengegaan en de saus lag door de halve draagtas heen. En zat ook op de verpakking van de Dürum Döner. Niet zo prettig, jammer..

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, ruime porties, warm en super snel bezorgd!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten...heerlijk broodje kebab. Als je thuis laat bezorgen allen sla tomaat ui en komkommet erbij. Als je in de winkel op eet/afhaalt kan je er kool en olijven bij nemen. Dat mis ik bij thuis laten bezorgen. Jammer dat gratis blikje cola was vergeten er bij te bezorgen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating